HACCP gecertificeerd

Levering van groente door een groothandel nabij Roosendaal, Bergen op Zoom en Breda

Een breed assortiment versie groentes

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare groothandel die u uitstekende kwaliteit groente kan leveren, bent u bij AGF groothandel Boerke Schepers aan het juiste adres. Gevestigd in Roosendaal, leveren wij met onze eigen gekoelde bestelwagens uw groenten af in een 50km wijde omtrek. Klanten zijn onder andere gevestigd in Roosendaal, Breda, Bergen op Zoom en Brasschaat. Onze organisatie heeft een flexibele instelling, een breed assortiment en werkt volgens de hygiëne code detailhandel aangevuld met specifieke eisen voor een ambachtelijk snijbedrijf. Aarzel niet contact met Boerke Schepers op te nemen voor meer informatie.

Dé groothandel van AGF in Breda, Brasschaat, Bergen op Zoom en omstreken

Boerke Schepers richt zich al sinds 1996 op AGF verkoop en bewerking. Als groothandel leveren wij alle soorten groente aan bedrijven in de omgeving van Roosendaal, waaronder Roosendaal, Breda, Bergen op Zoom en Brasschaat. Naast het direct leveren van groenten kunnen wij ook grondstoffen voor u verwerken tot een direct te eten of direct te koken eindproduct. Hiervoor maken wij gebruik van een gekoelde snijruimte en een uitgebreid machinepark. Boerke Schepers zorgt voor een pasklaar product. Dagelijkse werkzaamheden zijn onder andere het schoonmaken en desinfecteren van machines en het noteren van gedane werkzaamheden. Verder beschikken wij over een eigen wasstraat en worden de temperatuur van de grondstof, het waswater en het eindproduct bijgehouden. Een extern bureau controleert verder regelmatig de eindproducten op bacteriën en residuen.

Neem nu contact met ons op

U bent altijd welkom contact op te nemen met Boerke Schepers wanneer u een betrouwbare leverancier van groenten in wilt schakelen. Onze huidige klantenring bestaat onder andere uit restaurants, hotels, instellingen, cateraars, feestzalen, traiteurs en grootgebruikers. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@boerkeschepers.nl, te bellen met +31 (0)165 – 571 770 of een vrijblijvende afspraak te maken.

Meer interessante links:

Groente groothandel Breda | Groente groothandel Bergen op zoom | Groothandel AGF Breda | Groothandel groenten Brasschaat | Groothandel fruit Breda | Groothandel fruit Bergen op Zoom | Groothandel groenten Breda | Groothandel groenten Bergen op Zoom | Groenten- en fruit groothandel Breda | Groenten- en fruit groothandel Bergen op Zoom

Contact
Boerke Schepers
Vijfhuizenberg 101
4708AJ Roosendaal
Tel: +31 (0)165 - 571770
Fax: +31 (0)165 - 571771
E-mail: info@boerkeschepers.nl
Meer informatie

Maak vrijblijvend vandaag nog een afspraak!

Maak vrijblijvend een afspraak!
Rondleiding door Boerke Schepers

Klik op de afbeelding voor een korte introductie door ons bedrijf.

Introductievideo