HACCP gecertificeerd

Een groenten en fruit groothandel voor bevoorrading in Roosendaal, Bergen op Zoom en Breda

Zeker van professionaliteit en kwaliteit

Zoekt u een groothandel die u kan helpen met het leveren hoogwaardige groenten en fruit? Neem in dat geval contact op met groothandel Boerke Schepers. Wij zijn gevestigd in Roosendaal en kunnen u uitstekend helpen met het leveren van groenten en fruit. Hiervoor worden onze eigen gekoelde bestelwagens ingezet. Boerke Schepers helpt onder andere klanten die zijn gevestigd in Breda en Bergen op Zoom. Dankzij onze flexibele instelling en een breed assortiment kan onze organisatie u uitstekend helpen. De hygiëne code detailhandel die wij gebruiken is aangevuld met specifieke eisen voor een ambachtelijk snijbedrijf. Neem gerust contact op met Boerke Schepers voor een vrijblijvend gesprek.

Schakel de hulp in van groothandel Boerke Schepers voor het leveren van groente en fruit aan bedrijven en organisaties in Roosendaal,  Breda en Bergen op Zoom

Sinds 1996 zorgt Boerke Schepers als groothandel voor de verkoop en bewerking van groenten en fruit. Bent u gevestigd in Roosendaal, Breda of Bergen op Zoom, dan kunnen wij als groothandel u uitstekend van dienst zijn. Wij kunnen uw grondstoffen voor u verwerken naar een direct te eten of direct te koken eindproduct. Boerke Schepers beschikt over een gekoelde snijruimte en een uitgebreid machinepark. U ontvangt van ons een pasklaar product dat naar uw wensen is bereid. Dagelijkse werkzaamheden als het schoonmaken en desinfecteren van machines en het noteren van gedane werkzaamheden zorgen wij dat alles uiterst hygiënisch is en blijft. De temperatuur van de grondstof, het waswater en het eindproduct worden door ons bijgehouden. Met de hulp van een extern bureau worden de eindproducten regelmatig op bacteriën en residuen gecontroleerd.

Meteen onze hulp inschakelen

Als groothandel in groente en fruit kunnen wij u op locatie in Roosendaal,Bergen op Zoom en Breda bevoorraden. Onze klanten zijn onder andere restaurants, hotels, instellingen, cateraars, feestzalen, traiteurs en grootgebruikers. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@boerkeschepers.nl, te bellen met +31 (0)165 – 571 770 of een vrijblijvende afspraak te maken.

Meer interessante links:

Groente groothandel Breda | Groente groothandel Bergen op zoom | Groothandel AGF Breda | Groothandel groenten Brasschaat | Groothandel fruit Breda | Groothandel fruit Bergen op Zoom | Groothandel groenten Breda | Groothandel groenten Bergen op Zoom | Groenten- en fruit groothandel Breda | Groenten- en fruit groothandel Bergen op Zoom

Contact
Boerke Schepers
Vijfhuizenberg 101
4708AJ Roosendaal
Tel: +31 (0)165 - 571770
Fax: +31 (0)165 - 571771
E-mail: info@boerkeschepers.nl
Meer informatie

Maak vrijblijvend vandaag nog een afspraak!

Maak vrijblijvend een afspraak!
Rondleiding door Boerke Schepers

Klik op de afbeelding voor een korte introductie door ons bedrijf.

Introductievideo