HACCP gecertificeerd

Uw groothandel voor het leveren van fruit in Roosendaal, Bergen op Zoom en Breda

Meer dan 30 jaar ervaring als leverancier in AGF

Zoekt u naar een betrouwbare groothandel die hoge kwaliteit fruit levert? In dat geval bent u bij groothandel Boerke Schepers op de juiste plek. Vanuit onze vestiging in Roosendaal leveren wij met onze eigen gekoelde bestelwagens uw groenten af in een 50km wijde omtrek. Klanten zijn onder andere gevestigd in Breda en Bergen op Zoom. Onze organisatie kenmerkt zich door een flexibele instelling en een breed assortiment. Verder werken wij volgens de hygiëne code detailhandel aangevuld met specifieke eisen voor een ambachtelijk snijbedrijf. Neem gerust contact op met Boerke Schepers voor een vrijblijvend gesprek.

Schakel de hulp in van groothandel Boerke Schepers als leverancier van fruit aan bedrijven in Roosendaal, Breda en Bergen op Zoom

Al sinds 1996 richt Boerke Schepers zich op de verkoop en bewerking van AGF. Als groothandel leveren wij alle soorten fruit aan bedrijven in Roosendaal, Breda en Bergen op Zoom. Wij kunnen naast het direct leveren van fruit ook grondstoffen voor u verwerken naar een direct te eten of direct te koken eindproduct. Een gekoelde snijruimte en een uitgebreid machinepark maken dit voor ons mogelijk. Boerke Schepers levert een pasklaar product naar uw wensen. Dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken en desinfecteren van machines en het noteren van gedane werkzaamheden. Verder maken wij gebruik van een eigen wasstraat. Ook worden de temperatuur van de grondstof, het waswater en het eindproduct bijgehouden. Met de hulp van een extern bureau worden verder regelmatig de eindproducten op bacteriën en residuen gecontroleerd.

Maak een vrijblijvende afspraak

Neem contact op met Boerke Schepers wanneer u een groothandel in fruit zoekt die u op locatie kan bevoorraden. Wij helpen op dit moment onder andere restaurants, hotels, instellingen, cateraars, feestzalen, traiteurs en grootgebruikers. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@boerkeschepers.nl, te bellen met +31 (0)165 – 571 770 of een vrijblijvende afspraak te maken.

Meer interessante links:

Groente groothandel Breda | Groente groothandel Bergen op zoom | Groothandel AGF Breda | Groothandel groenten Brasschaat | Groothandel fruit Breda | Groothandel fruit Bergen op Zoom | Groothandel groenten Breda | Groothandel groenten Bergen op Zoom | Groenten- en fruit groothandel Breda | Groenten- en fruit groothandel Bergen op Zoom

Contact
Boerke Schepers
Vijfhuizenberg 101
4708AJ Roosendaal
Tel: +31 (0)165 - 571770
Fax: +31 (0)165 - 571771
E-mail: info@boerkeschepers.nl
Meer informatie

Maak vrijblijvend vandaag nog een afspraak!

Maak vrijblijvend een afspraak!
Rondleiding door Boerke Schepers

Klik op de afbeelding voor een korte introductie door ons bedrijf.

Introductievideo