HACCP gecertificeerd

Bent u op zoek naar een groothandel van groenten voor levering in Roosendaal, Breda en Bergen op Zoom?

Aarzel niet onze hulp in te schakelen

Wilt u een betrouwbare groothandel inschakelen die u kan helpen met het leveren van uitstekende kwaliteit groente? U kunt in dat geval terecht bij groothandel Boerke Schepers. Gevestigd in Roosendaal kunnen wij u helpen met het leveren van groentes met onze eigen gekoelde bestelwagens in een 50km wijde omtrek. Boerke Schepers helpt onder andere klanten die zijn gevestigd in Breda en Bergen op Zoom. Met een flexibele instelling en een breed assortiment is onze organisatie uitstekend in staat u te helpen. Wij werken volgens de hygiëne code detailhandel aangevuld met specifieke eisen voor een ambachtelijk snijbedrijf. Aarzel niet contact op te nemen met Boerke Schepers voor een vrijblijvend gesprek.

Groothandel Boerke Schepers is inzetbaar als leverancier van groenten aan bedrijven in Roosendaal, Breda en Bergen op Zoom

Boerke Schepers richt zich al sinds 1996 op de verkoop en bewerking van AGF. Wanneer u gevestigd bent in Roosendaal,Breda of Bergen op Zoom kunnen wij als groothandel alle soorten groente aan u leveren. Ook is het mogelijk grondstoffen voor u te verwerken naar een direct te eten of direct te koken eindproduct. Hiervoor maken wij gebruik van een gekoelde snijruimte en een uitgebreid machinepark. Boerke Schepers zorgt dat u een pasklaar product naar uw wensen ontvangt. Dankzij dagelijkse werkzaamheden als het schoonmaken en desinfecteren van machines en het noteren van gedane werkzaamheden zorgen wij dat alles uiterst hygiënisch is en blijft. Bovendien gebruiken wij een eigen wasstraat. De temperatuur van de grondstof, het waswater en het eindproduct worden door ons bijgehouden. Een extern bureau wordt ingezet om verder regelmatig de eindproducten op bacteriën en residuen te controleren.

Wij bespreken met u graag de mogelijkheden

Boerke Schepers staat voor u klaar wanneer u een groothandel in groente zoekt die u op locatie kan bevoorraden. Onder andere restaurants, hotels, instellingen, cateraars, feestzalen, traiteurs en grootgebruikers vallen momenteel onder onze clientèle. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@boerkeschepers.nl, te bellen met +31 (0)165 – 571 770 of een vrijblijvende afspraak te maken.

Meer interessante links:

Groente groothandel Breda | Groente groothandel Bergen op zoom | Groothandel AGF Breda | Groothandel groenten Brasschaat | Groothandel fruit Breda | Groothandel fruit Bergen op Zoom | Groothandel groenten Breda | Groothandel groenten Bergen op Zoom | Groenten- en fruit groothandel Breda | Groenten- en fruit groothandel Bergen op Zoom

Contact
Boerke Schepers
Vijfhuizenberg 101
4708AJ Roosendaal
Tel: +31 (0)165 - 571770
Fax: +31 (0)165 - 571771
E-mail: info@boerkeschepers.nl
Meer informatie

Maak vrijblijvend vandaag nog een afspraak!

Maak vrijblijvend een afspraak!
Rondleiding door Boerke Schepers

Klik op de afbeelding voor een korte introductie door ons bedrijf.

Introductievideo